in Ter Heijde – sinds 2018

Even bijkomen tijdens het fietsen langs de Nederlandse kust of opwarmen na het uitwaaien op het strand? Dat kan bij Dreams Surfcafé. Je fiets parkeer je bij ons voor de deur en trakteert jezelf op buitengewoon lekkere koffie, taartjes en lunch in een relaxte surfsfeer. Wij hebben een gezellig terras op het plein voor de deur en een aantal tafels en bar binnen. In de zomermaanden (april t/m september) hebben wij ook heerlijk schepijs!

Wij zijn ook te huur als vergaderruimte voor groepen tot 20 personen.

Kustdorpje in de Randstad

Ter Heijde aan Zee, de locatie van ons Surfcafé. Ter Heijde is een rustige kustplaats in Zuid Holland met een mooi en uitgestrekt strand. Middenin de Randstad grofweg tussen Hoek van Holland en Kijkduin in, voor de kenners; naast Monster. Op dit strand kun je heerlijk uitwaaien, vliegeren, scheppen, genieten van de zon, hardlopen en met de hond lopen (in de winter overal, in de zomer in aangegeven zones). Natuurlijk wordt er ook aan watersport gedaan, golfsurfen, kitesurfen, suppen en windsurfen, er is altijd wel iets te doen hier.  Ter Heijde ligt aan een mooie fietsroute door het duingebied rondom Ter Heijde. Meer weten over Ter Heijde en de omgeving? Kijk dan eens hier. 

Dreams biedt het allemaal.

Dreams EventsDreams Surfschool en Dreams Skateschool bieden de leukste wekelijkse lessen, workshops en kinderfeestjes sinds het begin van Dreams in 2000. Ter Heijde is een rustige kustplaats in Zuid Holland met een rustig en mooi strand. Een perfecte plek om lekker te sporten  en bijvoorbeeld te leren golfsurfen. De fietspaden in de duinen zijn ideaal om te longboarden. In Het Westland (deze regio) zijn meerdere skateparken waar je je skateboard kunt uitproberen. Dreams bestaat uit een team jonge en enthousiaste professionals, sporters en creatievelingen die stuk voor stuk een unieke manier hebben om hun passie over te brengen.