Over Surfcafe

Dreams Surfcafe is het nieuwste onderdeel van Dreams, gelegen naast Dreamsshop. Hier kun je binnen en buiten genieten van een heerlijk bakkie koffie, verse losse thee, gezonde sapjes, ontbijtje, tosti’s en taartjes. Ons terras (op het plein voor de winkel) bestaat al een tijdje en toen begin 2018 de mogelijkheid bestond om naast de winkel een Surfcafe te beginnen was de keuze snel gemaakt! Het interieur bestaat vrijwel geheel uit hergebruikte materialen en we streven naar een duurzame manier van werken met veel biologische (streek)producten en zo min mogelijk afva

Dreams surf- en skateshop

in Ter Heijde – sinds 2000

Dreams bestaat sinds 2000, ooit begonnen als surf/skateshop in Naaldwijk en in 2005 verhuisd naar Ter Heijde. Ons hart ligt bij de sporten en activiteiten die wij zelf het liefst beoefenen, zoals skateboarden en surfen. In onze winkel vind je een goed assortiment van surfboards, skateboards, longboards, jongleerspullen powerkites en alles wat je verder nodig hebt op dit sportgebied. Verder hebben wij een mooie grote collectie Reef slippers en Vans schoenen en natuurlijk kleding en accessoires. Uiteraard helpen wij je graag met onze kennis en expertise.

Surfen, skaten en evenementen

Dreams biedt het allemaal.

Dreams EventsDreams Surfschool en Dreams Skateschool bieden de leukste wekelijkse lessen, workshops en kinderfeestjes sinds het begin van Dreams in 2000. Ter Heijde is een rustige kustplaats in Zuid Holland met een rustig en mooi strand. Een perfecte plek om lekker te sporten  en bijvoorbeeld te leren golfsurfen. De fietspaden in de duinen zijn ideaal om te longboarden. In Het Westland (deze regio) zijn meerdere skateparken waar je je skateboard kunt uitproberen. Dreams bestaat uit een team jonge en enthousiaste professionals, sporters en creatievelingen die stuk voor stuk een unieke manier hebben om hun passie over te brengen.